Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om lån.
Superfinans har samlet de spørsmål vi fra erfaring vet kundene stiller når det kommer til forbrukslån.

 • Hvor raskt kan jeg få utbetalt lånet?
  Benytter du BankID kan du få lånet utbetalt innen 1 - 3 virkedager.
 • Hjelper vi med refinansiering?
  Våre samarbeidsbanker hjelper alle sine kunder med refinansiering av sine eksisterende forbrukslån, kredittkort, handlekontoer og lignende. Alt du trenger å gjøre er å retunere fullmakstskjema med opplysninger om hvilke lån du ønsker banken skal innfri for deg. Derifra gjør de hele jobben for deg.
 • Får jeg skattefradrag på rentene?
  Ja, det får du. Du får et skattelette på 28 % av renteutgiftene dine. Dette betyr at for hver 1.000-lapp du betaler i rente får du 280 kroner i skattelette. De reelle rentekostandene er derfor lavere enn hva mange tror.
 • Hva er kravene for å få lån?
  Grunnkravene er at du er minst 23 år, har en årsinntekt på minst 230.000 kr., har fast bosted i Norge og ikke har noen betalingsanmerkninger.
 • Hvor stor blir månedskostnaden?
  Månedskostnaden påvirkes av hvilken rente du får, ditt lånebeløp og hvilken nedbetalingstid du velger. Månedsbeløpet kan du få beskjed om først etter at du har sendt oss en lånesøknad og kredittkontrollen er gjennomført.
 • Hva kan jeg låne til?
  Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til. Du kan for eksempel bruke pengene til å legge om dyre lån og kreditter. Eller hvis du trenger å pusse opp, kjøpe bil eller noe helt annet.
 • Koster det noe ekstra å søke lån via Superfinans?
  Nei, vi tar ikke noe ekstra betalt av deg for å hjelpe deg med å finnet et lån. Fordelen er at vi på en enkel måte kan finne et lån som passer dine forutsetninger og ditt behov.
 • Hvilken tilbakebetalingstid skal jeg velge for forbrukslånet?
  Den korteste tilbakebetalingstiden for et forbrukslån er 1 år, og den lengste er 15 år. Du bør tilpasse forbrukslånets tilbakebetalingstid i forhold til hvor mye du kan betale per måned. Et godt hjelpemiddel for å finne en passende tilbakebetalingstid for forbrukslånet ditt er å bruke vår lånekalkulator.
 • Hva er en medsøker?
  Medsøker kalles den personen som kan tegne lånet sammen med hovedsøkeren. Begge er solidarisk betalingsansvarlige for hele lånebeløpet. En medsøker kan være ektefelle, samboer eller en annen person.
 • Hva er fordelen med en medsøker?
  Hvis dere er to personer som deler på låneansvaret øker som oftest muligheten for å dere får lånet innvilget og dere kan få bedre vilkår.
 • Hvor mye kan jeg låne?
  Laveste lånebeløp for forbrukslån via Superfinans er 50.000 kr., mens høyeste lånebeløp er 500.000 kr. Hver långiver gjør en helhetsvurdering ut fra opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene de henter inn. Deretter fastsetter bankene hvor mye de kan bevilge i forbrukslån.

Lånebeløp

Avdragsperiode

Estimert månedlig betaling:


PRISEKSEMPEL: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

Uforpliktende

Uten sikkerhet

Fullstendig kostnadsfritt

Søk om et uforpliktende tilbud på det beste lånet idag, og få direkte svar

Signer trygt med BankID

Fullstendig kostnadsfritt

Uten sikkerhet

 1. 1

  Hvor mye vil du låne?

  Velg ditt ønskede lånebeløp, samt over hvor lang periode du ønsker å betale avdrag.

 2. 2

  Utfyll lånesøknad

  Utfyll dine opplysninger i lånesøknaden og trykk send.

 3. 3

  Motta direkte svar og tilbud

  Du vil snart bli kontaktet med informasjon om det beste tilbudet.

Deler

Jeg brukte Superfinans til å få lånet jeg hadde behov for. Jeg fikk en god service og en kjapp behandling av søknaden min. Jeg vil varmt anbefale Superfinans, det er enkelt og trygt.

Kjell Erik Johansen, Bergen


Forbrukslån hos Superfinans.com

Visste du at du kan søke om et forbrukslån på dagen å få direkte svar? Det er helt uforpliktende og gratis å søke om et forbrukslån, og du kan bruke pengene til det du vil - vi stiller ingen spørsmål! Lån til drømmene dine eller til nye prosjekter - søk om et forbrukslån her!

Lån opptil 500.000 Søk her